Oyun Cenneti Ana Sayfa Tüm Oyun Kategorileri
OYUN CENNETİ OYUNLAR
Oyun KutumAçılış Sayfam Yapayım Keyfime Bakayım
    OYUN ARA :
 

Oyunlar

/

Dövüş Turnuvası Oyunu

Dövüş Turnuvası : Çöp adamını seç turnuvaya katıl tüm rakiplerini yen. Oyun Cenneti Oyunlar

Dövüş Turnuvası - Çöp adamını seç turnuvaya katıl tüm rakiplerini yen
OYNAMAK İÇİN TIKLA
Oynamak İçin Tıkla

Nasıl Oynanır? : Dövüş turnuvasının galibi ol. Oyunu hikaye modunda ya da 2 kişi dövüş şeklinde oynayabilirsin. Ok tuşlarıyla hareket et, boşluk tuşuyla zıpla, A tuşu ile saldır, S tuşu ile özel saldırı yap, D tuşu ile yuvarlan ve duvara zıpla, Q tuşu ile o anki skor durumuna bak.



Bookmark and Share BU OYUNU PAYLAŞ
BU OYUN İÇİN YAPILAN YORUMLAR
bedirhan sqlm
yoyoda ustayım iki sopalıyı kılıçlıyla indirin çünkü en hızkı o
hakan akgül
size br önerim var yoyo yu alın yukarı a ya basın sonra aşşağı a ya basın en az %50 canı gidiyor arkadaşlar bide yeşil adamla tekme atamayanlar için sölüyorum sopalı adamla düşmanın yanına gidin yukarı a ya basın sonra a ya basın uçan tekme atarsınız
Pro Player
Geçemeyenler için söylüyorum. İki kılıçlı olan karakteri almanızı tavsiye ederim. Onla ben diğerlerini çok kolay kesiyorum. Bide oyunun anasayfasına gidip açarsanız iki yeni özel karakterler açılır.
Kerem Yılmaz
Ben mavi adamı yendim:sarı adamı alın ve o vuruş yaprken hep d ye basın sonra kaçmş oluosunuz ve ona saldırı yapın ama hızlı olun sonra ztn ölür özel harkette kullanın
Emirhan DEMİRTAŞ
OYUN ÇOK GÜZEL AMA ONLAR 0 SANİYEDE 100 ÇAKIYO BİZ 6 SANİYEDE 1
Yasin Sönmez
oyunu 2-3 kere bitirdim arkadaşlar çünkü çok güzel :)
berk düzen
çok super bi oyun tavsiye ederim
yok
en sonda ninja diye bir karakter geliyor özel hareketi adamı direkt öldürüyor özel hareket(adam ninja kunaisini alıyor tabi kunai ayı kadar adamın üzerine kunaiyle bi gidiyor adam öldüüü.
kerem
benim en evdiğim topuzcuydu özel gücü muhteşem
Online Oyun Kralı
beyler Ninja yı alın ve S ile bütün adamları kesebiliyosunuz oyundaki en iyi karakter Ninja o kadar sağlam vuruyo ki 10 kişi aynı anda kesebilir.
Adım Güzeldir Boşverin Gitsin
Arkadaşlar 320 combo ve eğitim yerinde yapmadım rekor bende sanırım Ninja süper bişeymiş S ye basın sonra A ile bütün vuruşlarınızı yapın alın size 320 combo :)
Ziyaretçi
şu Ninja gibi sürekli havada vuruyo nefes aldırmıyor o adamı nasıl yenicem bi fikri olan bütün adamları denedim olmuyo adam yere bile indirmiyor ha bire vuruyo direk ölüyorum :/
Ziyaretçi
200 Kombo yaptım KomboKing yazdı 100. de rekor bende :)
Ege
Yemin ederim ki 414 combo yaptım :) Ninjayı deneyin çok hızlı vuruyor. 414 combo'yu ninjayla yaptım :)))
hakan kaya
agalar size yoyo yla süper sldırı ögretemmi 3 - 5 vuruşta bitiriyo
hakan kaya
agalar nasıl adam seçiyoruz ve nasıl 2 kılıçlı adamı öldürecegiz
Oguz Gökdeniz
yoyoyu alıyom adamları döverken en fazla kombo fantastik yapıyom
erenberber
oyun süper bunun 2 sini meak adiyorum doğrusu. . .
Rekorcu_Cocuk
bu oyunu çok seviyom süper oyun tavsiyem çok
onur özcan
yoyo nasıl alınıyor
bora
oyun baya iyi çok güzel ayrıca bence en güçlüsü kılıçlı not:oyunu stıck pagede açarsınız yeni karakterler çıkar iasimleri mr. red ve jrazy cey
OGUZKAGAN
BİTİRDİM HEMDE HEPSİNİ ŞAPLAKlı ile
UmUT
LAN EZOPLAR 621 KOMBOO :D
boraaaaa
bu arada combom 324
boraaaaa
arkadaşlar bütün adamları açtım ama malaesefki sonuncusunu açamadın sonuncu adam nasıl bişey ???
YORUM YAP / Diğer Yorumlara Bak / Oyunu Oyna
 
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 30 MART 2017 PERŞEMBE - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.